SELAMAT DATANG KE BLOG SUARA PERINDU; IKUTI TOKOH ISLAM MINGGU INI MENGENAI KISAH BEBERAPA SAHABAT NABI S.A.W YANG MENARIK KISAHNYA UNTUK DITELADANI, DIPAPARKAN DALAM BENTUK DOKUMENTARI RADIO YANG MENARIK. SETIAP SABTU 6.15 PTG DAN ULANGANNYA PADA AHAD 2.15 PTG DI TERENGGANUFM; PENULIS SKRIP DOKUMENTARI AGAMA DIPERLUKAN. HANTAR SEGERA PERMOHONAN KPD PENGARAH RTM TERENGGANU; IKUTI PERKEMBANGAN SUKAN TEMPATAN DAN TANAH AIR DALAM "WISEL" SETIAP SELASA PUKUL 9.15 BERSAMA DJ AZRUL DAN RIZAL, MENGUPAS PERKEMBANGAN BOLASEPAK, HOKI, LUMBA BASIKAL DAN BANYAK LAGI

Wednesday, April 18, 2012

Blog PopularAnda ada blog? Jika ada, berapa rangking blog anda? Ramai rakyat Malaysia khususnya remaja memiliki blog. Ada blog menceritakan hal-hal peribadi, masakan, pelancongan, politik, kecantikan, ehwal semasa, merapu dan pelbagai perkara lagi. Ada juga menggunakan blog untuk perniagaan. Pendek kata, macam-macam ada. Apa pun blog anda, gunakanlah ia ke arah kebaikan.


Blog banyak manfaatnya jika digunakan dengan cara yang betul. Jangan guna blog untuk mencaci, mengaib dan memfitnah orang lain. Tapi gunakanlah ia ke jalan kebaikan. Anda boleh melihat di sini antara blog yang popular di Malaysia sekarang.
No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails