SELAMAT DATANG KE BLOG SUARA PERINDU; IKUTI TOKOH ISLAM MINGGU INI MENGENAI KISAH BEBERAPA SAHABAT NABI S.A.W YANG MENARIK KISAHNYA UNTUK DITELADANI, DIPAPARKAN DALAM BENTUK DOKUMENTARI RADIO YANG MENARIK. SETIAP SABTU 6.15 PTG DAN ULANGANNYA PADA AHAD 2.15 PTG DI TERENGGANUFM; PENULIS SKRIP DOKUMENTARI AGAMA DIPERLUKAN. HANTAR SEGERA PERMOHONAN KPD PENGARAH RTM TERENGGANU; IKUTI PERKEMBANGAN SUKAN TEMPATAN DAN TANAH AIR DALAM "WISEL" SETIAP SELASA PUKUL 9.15 BERSAMA DJ AZRUL DAN RIZAL, MENGUPAS PERKEMBANGAN BOLASEPAK, HOKI, LUMBA BASIKAL DAN BANYAK LAGI

Tuesday, December 29, 2009

Kisah takbir ultraman dan baca fatihah dalam rukuk


Ada yang bertakbir gaya ultraman. Ada pula gaya menangkap lalat. Paling teruk sekali gaya tendang saka. Ada juga yang baca fatihah dalam rukuk. Semuanya melucukan. Kenapa jadi macam ini. ? Jawapannya akan didedahkan oleh penceramah bebas, Ustaz Azhar Idrus dalam satu sessi kuliahnya mengenai cara-cara yang betul mengerjakan solat. Ikuti kisah menarik ini dalam paparan video di bawah.

2 comments:

Add said...

best la den video tu...ustaz tu leh masuk program raja lawak...sakit perut aku ketawe...

Abang Putra said...

Add, benar. Kalau masuk raja lawak sure menang. Lawak gila, Tapi yang pentingnya mesej yang disampaikan. Amat berkesan sekali. Itu yang kita hendak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails