SELAMAT DATANG KE BLOG SUARA PERINDU; IKUTI TOKOH ISLAM MINGGU INI MENGENAI KISAH BEBERAPA SAHABAT NABI S.A.W YANG MENARIK KISAHNYA UNTUK DITELADANI, DIPAPARKAN DALAM BENTUK DOKUMENTARI RADIO YANG MENARIK. SETIAP SABTU 6.15 PTG DAN ULANGANNYA PADA AHAD 2.15 PTG DI TERENGGANUFM; PENULIS SKRIP DOKUMENTARI AGAMA DIPERLUKAN. HANTAR SEGERA PERMOHONAN KPD PENGARAH RTM TERENGGANU; IKUTI PERKEMBANGAN SUKAN TEMPATAN DAN TANAH AIR DALAM "WISEL" SETIAP SELASA PUKUL 9.15 BERSAMA DJ AZRUL DAN RIZAL, MENGUPAS PERKEMBANGAN BOLASEPAK, HOKI, LUMBA BASIKAL DAN BANYAK LAGI

Thursday, April 02, 2009

Widget Radio
SAYA
ingin mengucapkan terima kasih kepada pemilik blog http://www.muncet.net/kerana menyediakan widget radio di blognya. Dengan adanya widget berkenaan, saya kini boleh mendengar kesemua siaran radio RTM dan swasta secara on-line pada bila-bila masa dan di mana sahaja.  Oleh kerana tugas saya berkaitan dengan siaran radio maka widget itu amat berguna kepada saya untuk mendapat input dari siaran-siaran radio yang berbeza.  Cumanya, kadangkala ada siaran yang boleh didengar dan ada yang tidak.  Kini saya boleh mendengar suara Jamil Isa di Kedahfm, OBA di Perakfm dan ramai lagi rakan-rakan yang lain.

Bagi mereka yang ingin memasang widget ini di blog mereka boleh klik di kotak sebelah TV9 untuk mendapatkan codenya. 

2 comments:

iEn said...

uik mak.. -.- malu den.. ihihi..

siaran RTM cun.. cuma siaran swasta ja kejap up kejap down.. taktau napa hehe.

Abang Putra said...

iEn,

Sekurang-kurangnya anda telah membuka jalan. "Kekurangan" boleh diperbaiki atau dibuat penambahbaikkan. Usaha anda memberi manfaat kepada ramai orang. Syabas!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails